Alles draait om jou!

Zodra je beslist hebt om portretfoto’s te laten maken door mij, ga ik je een aantal vragen stellen om te ontdekken wat belangrijk voor je is. Zo kan ik doelgericht te werk gaan en krijg jij foto’s waar je jarenlang van zal genieten. We maken meteen ook een afspraak voor de fotoshoot. Wist je trouwens dat eender welk huis prima geschikt is om er prachtige portretten te maken? Het kan dus perfect bij je thuis.

In afwachting van het maken van de foto’s bezorg ik je gedetailleerde info over de volgende stappen en handige tips over alles wat van de fotoshoot een succes maakt (kledij, make-up, accessoires,…).

Vóór de fotoshoot nemen we rustig de tijd om kennis te maken. Je mag gerust iemand vragen om je gezelschap te houden tijdens de shoot. Ik voorzie genoeg tijd om in een gemoedelijke sfeer foto’s te maken waar jij helemaal tevreden mee zal zijn. Ik begeleid je stap voor stap en maak van het poseren een leuk moment. Het maakt dus helemaal niet uit als je, zoals de meeste mensen, nog nooit voor de lens gestaan hebt van een professionele fotograaf.

Na de fotoshoot  maken we een afspraak voor het bekijken van de foto’s. Ook daarvoor hoef je je niet te verplaatsen. Ik kom naar je toe met een mooie presentatie.

Tijdens de presentatie kies je de foto’s die je het mooiste vindt. Ik stel je de mogelijkheden voor om je portretten te laten schitteren; een oogstrelende luxueuze vergroting om in je woonkamer te hangen, een magnifiek album dat je aan iedereen wil tonen, een prachtig canvasdoek,  een geweldige box om cadeau te geven, spetterende fotoafdrukken of digitale bestanden om de wereld in te sturen. Jij bepaalt wat je wil en ik geef je professioneel advies. Zo krijgen je foto’s zeker de aandacht die ze verdienen!   
Ben je ondanks alles toch niet tevreden over wat je ziet tijdens de presentatie? Dan krijg je terug wat je betaald hebt!

Zodra de foto’s klaar zijn neem ik contact met je op om je te informeren over de bezorging.
Enkele dagen later beschik je dan over geweldige portretten waar je jarenlang plezier aan hebt. Wedden dat je familie en vrienden een klein beetje jaloers zullen zijn…

Ik maak graag tijd voor jou!

Heb je nog vragen of wil je een afspraak om prachtige portretfoto’s te laten maken? Aarzel niet en neem contact me op zonder enige verplichting.

Bel me, stuur me een sms of WhatsApp bericht, of contacteer me per e-mail.

0486 14 23 63

kurt@kurtvandervekens.be

0486 14 23 63

kurt@kurtvandervekens.be

fotograaf-kurt-van-der-vekens
fotograaf-kurt-van-der-vekens